entri takde tajok - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Monday, September 27, 2010

entri takde tajok


wahhh..lame jugak rasenye jari jemari ni tak beraksi.
macam2 nak cite ni..
sorila open house banyak sangat weekend ni.
ade ke orang kesah? =P
tak sempat nak update blog.
ko ingat ko artis ?ahahaha

first of all nak say thanks to mak liza.
sbb bagi aku dan mmber2 ku lepak kat uma beliau.
best sangat ke umah beliau tuhh?
hoho.bolehla.
umah beliau bagaikan ade tarikan graviti dengan aku.
sbb ape ye adek2 sume?
hah!sbb umah die ade set karaoke ye.hahahahaha.
sempat jugak amek gmbar kat lua uma beliau tanpa kebenaran.
kalo rajin pegila jengok blog die.
kpd mak liza..bayar saye untuk publisiti ini ye.




next, ari sabtu aritu pegi open house 4 umah sekaligus okay.
kenyang sampai nk mati rasenye.
ouh no!demm.perot pulak semakin menampak kan diri nye.
waahh..sedap2 mak dorg masak.sampai kat uma ke-4.aku sengih aje kt mak die.
da x muat la makcik.---->tapau boley

arini pulak.
baru sedar bahawasanye aku takot sama itu hanjing.
dup dap dup dap jantong aku tyme lab tadi.adeii..
tak bole2 kene buat jugak.
ketar2 tangan tapi cover baek punye.


esok plak.
eyh pon ade?
mm..blom lagi.haha
can't wait for tomorow.
tomorrow never die.
ok2.cut the crap!
pesta tanglung!!wait for me.




8 bla bla blah:

Daffien88 said...

patut dah lama mendiamkan diri blog ini..huhuhu....tgk tgk pi beraya ka...

Kuman Chaos said...

pun lari gak bila dikejar hanjing.. :D

kuman "cincin dijari .." Entry

Dnobiz said...

tak padan ngan kecik si wawa ni tapi makan boleh tahan tu

akukah aku said...

yela tuh....hmmmm pro n kontra la ye..tlg promote mak,n mak dah pon bayar royalti utk itu...remember?mkn2 kat umah mak aritu??haha

WAHIDA ALIAS said...

apan:haha..beraye sakan jap
kuman chaos:ade history jugak ke ngan anjing?hehe
dnobiz:sape kah yg mkn byk itu?mane?mane?ekekeke

FATIN SYAFIQA said...

auw, bestnya lepak dgn kawan2! (:

dark r0se said...

manyak makan ea? smpi 4umah skali~ huhuhuhu:P

WAHIDA ALIAS said...

hahaha...banyak punyee

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT