Followers

Saturday, November 27, 2010

MAHA 2010


korang sume da pegi ke MAHA??
jom same2 support industri berasaskan tani ni.hoho
die setat dari 26hb smpi 5hb Disember ni je.so cepat2 la serbu.
lokasinye kat MARDI dekat je ngan kolej aku, kolej 17 UPM.eceh..nak promote plak.
tapi jangan dtg cari aku kt kolej plak.aku takde.gi praktikal.haha.statement bajet artis.

sempat jugakla tadi aku menjejakkan kaki kt situ.
tapi pegi kejap je.nk kejar mase.aku pegi 1 hall je.
hall ape?hehe.opkos la hall yg ade makanan2 tuhh.
tu pon seratus jugakla abis.ish3.



satu lagi..belog ni akan aku tinggalkan selame seminggu sbb aku ade praktikal kat melaka.
doakan kami selamat smpai dan pulg ye kawan2.
tak nak la pegi sane ade hidong, balik2 da rompong plak hidong.choii!





p/s:doakan kami selamat n jgn lupe pegi MAHA.mood: miss my solace and colat already.




Monday, November 22, 2010

ICE ROOM FOR ICECREAM LOVER

mggu exam da abis..mksodnye ape?
mksodnye aku bole setat aktibiti lepaking.
ceit..bajet mggu pekse aku tak lepak.

meh2 lepaking kat ice room.
thnks kpd penajaku.laen kali nk lg.bhahaha




setelah penat mencari akhirnye ketemu.




mek yg beriye nk ke ice room.




sejuknyeee..mcm kat polar zone..bhahaha..sumpah tipu




p/s: kedai da cntik da sume.tapi kn nape pekeje kt ice room ni sume bangla?sile jawab




Saturday, November 20, 2010

MILO FUZE 4 IN 1

iye...sudah tibe masenye aku membyr hutang piutang ku setelah lame di peram dan akhirnye menjadi buah yg masak ranum..ape yg aku merepek ni ha setan??
ok..sebenarnye aku nk ckp yg aku nk langsaikan hutang2 aku di alam maya ni.haha.
tp sebelom tu aku nk bagitawu aku da abis peksa..yahuuuuu
nmpak tak ati aku ade taman bunge2 cinte ni..sonok seh

ok2.tnpe ckp byk lg.ni die award dari aja.thanks ye!





aku nk kasi award ni kat sume follower belog ni.amek la.jgn segan.kpd cik su wajib amek award ni.



2nd award plak dari cik su.
yg ni ade soklan yg kne d jawab.
1)kamu kawan gua kan?
opkos la pwen.

2)y kamu mau jadi kawan gua?
peramah la ciksu ni..pastu rajin mengomen belog ni.tu yg syg lebey tu
.

3)give me 5 reasons y u supposed to be gud blogger
sbb sy kuat mkn.
pastu sy baek.
hah?bole trime ke ini jwpn.bhahaha.

4)tag kawan kamu okeh.


award yg seterusnye dari cik su jugak.thanks cik su.
award ni best sbb takde soklan.hehe


wawa nk tag aja sbb die pon baru tuka header die.so mmg bgus sgt la award ni utk die.
kak roros pon kena amek jugak award ni okay.


ade lagi ni..the 4th award dari aja.

ade soklan ye.mari jawab.

1)berikan 1 nickname tok sy
nick boley?ekeke

2)ucapan utk pemberi award ni
thanks once again aja!

3)berikan 6 fav artis/singer/group yg korg minat
yoon eun hye
evanescence
paramore
katy perry
beyonce
davichi
byk lg ni..

4)beri award ni kpd 10 org kawan2 blog/follower
to all my followers.please take this award.thank u.


p/s:kalo ade lg yg aku tak buat lagi tu habaq mai.aku kdg2 tak pasan n tak igt.baekla.sekian.





Sunday, November 14, 2010

cara hilangkan stress

psst..pssstt..
ye aku tawu..aku tak abis exm lagi..
bagi la chance beb..da gian da tangan ni nak ketak-ketuk keyboard.

seminggu sudah berlalu...
apekah yg aku lakukan di spanjang study week ni?agk skema ini ayat.haha
ye aku ade mereleasekan tension dgn berkaraoke bersama family.
really enjoyed dat precious moment.walaupon sore mcm haremm mlm itu.
tapi tak ape.haha.keseronokan yg penting!
and the most important thing is i'm fully sponsored.hahhaa.
thanks to my cousins mak liza and imran.laen kali nk lg.

tak kusangke cousin2 ku ini ade bakat terpendam.haha.
bole jd jamal abdillah, boley jd sixth sense,bole jd rossa dan byk lg.sile pilih.miahahaha
kami hantu karok!!
ibu saye pon taknk ketinggalan menjoin kan diri.batok2 tp still nk join.haha.
yg sedeyh nye aku bole pulak terlupe nk bwk kamera.mcm mane ini?
so pic yg ade ni bukan aku punye.my cousin yg punye.aku cilok je kt fb.


artis2 pada mlm itu...




peace no war!haha.pic ibu saye takade.ibu taknak.artis low profile.hehe.



p/s:mak liza if free update belog mu.nk nengok pic yg laen pulak.eyh ape aku bt ni.setop!!!setat study blk.bye pwens here.




Friday, November 5, 2010

biochemistry is suck

aku sekarang ni tgh bergelumang ngan DOSA.eyh bukn.buku la!
final aku baru nk setat 11 hb ni.wish me luck yaa!
aku exam smpai 20 hb okayyy!lame kn,kn?
so sepanjang tempoh tu aku tak dapat nk berbelog sangat.
ketahuila bahawa aku sgt terseksa utk itu.

bepinau mata tgk lecture notes yg bersepah kt ats meja.
bajet mcm hebat je byk kertas2 ats meja.paham nye tak jugak.
ape2 pon aku kena bt betol2 final ni especially utk repair result biokem test aku yg mcm hareemmm...AKU BOLEH!!yeah!!
kpd pengetag2 aku, lepas abis exm nnt aku lunas kan ye.




p/s: mode:study..berlatarbelakangkan bunyik cengkerik..cit..cit..cit..



Tuesday, November 2, 2010

die yg paling BINGIT!!!!!!

mari berteka-teki..
homo sapiens ape kah yg pling bingit?
xpe2 korg pk dlu..take ur tyme..


1...2....3...TEETTTTTT!!!
mase da tamat!!
bawah ni jwpan die

klik video dlu!! =)
video



this is 'the very bingit creature'..miahahahahaha------>sile mengilai bersame
abis la aku pasni..kena sepak terajang ngan korg..bengang tak?hohoho
ini kawan aku la beb..SYIRA SI BINGIT..entri ni tok die.
sbb ape??sbb arini birthday die la..

di kesempatan ni aku nk wish SELAMAT HARI LAHIR SYIRA!!!!
saye ulang SELAMAT HARI LAHIR YG KE ** SYIRA!!!!
meh2 jempot msok kelab orang2 tue..haha

meh aku cite sket psl bday girl..biar die malu sket..hoho
1)die ni bingit..seyes weyh..boley pecah gegendang telinge kalo expose terlalu lame
2)shopaholic..dgn aku2 skali kalo boley die nk tarik jd mcm die..ekeke
3)tak berkire..ni yg aku suke ni..sume kire halal je..

eyh aku rase baek aku stop smpai sini..bulu roma aku da setat naek geli2..haha
takpe2 video yg ko buat tok aku tu lg geli..muahahaha


p/s: korg tak puas ati lagi ke dgn jwpn teka teki ni?ape?nk wish jugak??boley2...takde hal la..sile2..



WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT