Jenama Ted Baker - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, July 23, 2015

Jenama Ted Baker

Salam anda semua..selamat hari raya saya ucapkan dan maaf zahir batin.
Saya kembali dengan menulis di blog ni.
Well, da abis blaja kata. Alhamdulillah syukur penat lelah selama 5 tahun ni akhirnya habis juga.
Terasa diri ini matang berbanding dulu.hehe...sikit la.

Memandangkan hari selasa ni da start kerja di klinik sekian sekian. Maka bermula la alam bekerja yang tak tawula macam mana nanti.
Sambil2 tu mari saya perkenalkan bisnes kecil kecilan saya ni.  Seriously timbul rasa minat nak berniaga ni sejak azali lagi. Cumanya dulu tak berkesempatan.

Alrite. Saya ade menjual barangan jenama Ted Baker. Honestly ni bukan beg original tapi ianya berkualiti gred AA dan Gred AAA. Kualitinya pon bagus.
Lagi satu, bag ni tahan lasak tau. From my experience guna bag ted baker ni selama setahun lebih, selain tahan lasak, saya tak perlu risau kalau kotor ke sebab boleh dicuci dengan air dan tisu je. setel.
Sampai harini beg saya still nampak macam baru. Best kan?

Last saturday, saya jalan2 di Bangsar village dan termasuklah kedai Ted Baker Boutique original. Untuk info anda yang meminati beg ted baker original harga untuk shopper bag tu lebih kurang rm300-Rm500 mengikut size dan pattern.

Kepada sesiapa yang meminati jenama ted baker ni dan ingin membeli dengan harga mampu milik, bolehlah kunjungi instashop saya. Follow @ladycherryshop atau tekan je button follow di sidebar blog ni.

Sekian. P/s: Mari pergi beraya


1 bla bla blah:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT