kasi langsai itu hutang - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Saturday, October 2, 2010

kasi langsai itu hutang


akhirnye arini aku nk siapkan tag2 yg da lame aku tanggoh ni
sori ye lambat siapkan mereka.
wawa busy sket dengan assignment la, open house la..bla bla blah..

1)ok first di tag oleh Afiq Din and Fatin.hehe.tag yg same la u all bg.so wawa sekali kan aje ye.xpe kan..

1) Apakah benda yang paling penting dalam hidup korang?
-mic..hahaha

2) Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
- jap2 tgh loading jap..hah!ade.baju

3) Dimana tempat korang ingin melansungkan perkawinan korang dan tema perkawinan korang nanti?
- xkesah.ikot aje kate mak mertua.hoho

4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?
-aiyakk..susah nye soklan.tak

5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- susah nk jamin.haha.op kos la forever and ever.


6) Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
-macam mane nak jawab soklan ni..tak ade la

7) Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
- lecture notes bole kan?

8) Apakah nama penuh korang?
- Norwahidah bt Alias

9) Antara mak dengan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
- ibu kot..tapi ayah pon same

10) Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang
- Kamal Aizat.jangan tanye aku sape die ni..aku maen petik je

11) Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- mesin basoh kat hostel yang basoh


12) Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
- kat tempat yang tinggi.aku pon x tau kat mane

13) Pilih salah satu, peluk atau cium?
- tanye dlu..dengan sape?hehe

14) Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang. -
-rajin beliau menyinggah ke belog aku.tnx.

-mengetag aku 3 kali kot.tapi 1 je yg aku buat.2 lagi da expired date.aku lmbt sgt.

-jantinanye ialah lelaki

15) 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang
-duet $$$$

-hairdyer

-phone.walaupon bukannye black berry

-lappy

-tenet connection

16) 5 lagu yang korang paling suka dan selalu dengar?
- Halo,Beyonce

- My all,Mariah Carey

- California girls,Katy Perry

- Love the way you lie, Rihanna

- Impossible,Shontelle

17) Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
- 26 Jun..tak sambot pon..cit...cit...bunyik cengkerik..but i think i'm with my buddy la

18) 5 orang blogger yang korang nak tag.

19) Cerita sikit tentang blogger pertama yang korang tag
- cik su ni peramah orangnye...rajin mendropkan komen kt blog aku yang tak seberape ni.


2) 2nd di tag oleh Apan

yang ni special sket...siap ade award lagi.Ok Start!


Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.
belog apan ni ade banyak cite.informative.tak macam belog aku.crap.
apan ni rajin drop komen die kat post aku.tenkiu.
wahhh..nmpaknye beliau sdg bahagie bersama si die.
his blog's name is Daffien88..88 tu stand for the year beliau lahir kot.
yang bestnye..i'm in his bloglist.bravo!!tnx a lot


Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
uishh..banyak nye 5 sudey.
i'm a girl
saye baek
suke menyanyi.lalala
setat suke blogging sejak azali.eyh x.sejak 2 bulan yg lalu
dalam byk2 sukan,bola jaring je yg aku reti maen.not bad okay.


Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
makk aii..descibe all of them ke?takkan la kan,kan?
alamak x cukop pule..




3)di tag oleh cik fatin

1- Name one person who made u laugh last night?
my pwens fara pion and cik hawa.


2- What were u doing 1 hour ago?
menebar roti jale.jap lagi ade open house ni..

3- What was da last thing you said out loud?
seyes tak ingat.

4- Where's da next place you're going to?
tak terpikir lagi.

5- What was da last thing u paid for?
kue tiaw tom yam mlm tadi.

6- Where were u last nite?
gerai isa sup..hah..sedap tomyam die..hoho

7- What's da best ice-cream flavour?
coklat for sure

8- Do u wanna cut your hair?
yup!!but my pwen tak bagi.so tak jadik la

9- Do u love to 'melatah'?
Nope.

10- If that so(melatah), what will u said out loud?
tiade.

11- What does da last text-msg received say?
you have a missed call(s) from 012*******, (3 calls 2.10.2010 at 10.37 am)

12- Will u get married in da future?
op kos la..haha

13- Do u chew on your straw?
yup.smpai hancor hujung straw tu kekadang

14- Do u make-up your own words?
yup.

15- Is there anyone u like/love right now?
ada.tapi tepok sebelah tgn takkan bunyik.sumpah tipu.tepok la dgn bende lain.

16- Tag to other 5 bloggers/more

hohoho..finally abes jugak tag2 ini------>puas ati


9 bla bla blah:

Daffien88 said...

uik..kena tag balik...hahha...thanks wawa

Tihara said...

aku lak, dah lama tk kena tag

aJa said...

time kaseh tag aJa.. :)

dark r0se said...

wanna confirmation~ yang da last one eh tugasan tag tuk akk? hik3~:P thanks ya~ t jawab kat shoutmix tw!;) tq dik~;)

Cik Su said...

tq wawa sebab sudi tag Cik Su yang tak berapa nak popular nie..hehe..ni first time kena tag...tq :).

insyirah ilias said...

bai!! aku xkena tag?? haha.=p belagak ko yer!=pp

WAHIDA ALIAS said...

tnx u all..if free bt la..xde pksaan.thanks.
syira:laaa ko nk ke syira..aku igt ko x kuase nk lyn..ok2 nxt time ko di tag

haidi takeAfoto said...

pesal lak mende paling pnting mic?hahaha owhh baru tau bdk2 skg ni basuh bju kt hostel pkai mesin bsuh je ek....hostel sy zmn2 belajar dulu xde pn mesin basuh....patut la manje je bdk skg ek..heheh

WAHIDA ALIAS said...

uish...ade history ngn mic tu..ekeke

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT