hai syawal - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, September 9, 2010

hai syawal

Today is the last dayy of fasting..hoho
sgguh cpt mse berlalu
rmdan kali ni saya lalui dgn riang skali..hehehe
yela rasenya this time punya bln ramadhan cuaca nya tidak sepanas dulu..
erm..tu pon still x penoh jugak pose..
ouh..sungguh jeles dengan akk saya kerana berpuasa penoh..

ah ko! ko ingat ko dapat duet raye byk ke nnt??
Not on ur life!!

sminggu sudah saya tidak meng update blog

ke mana pulak saya menghilang??

hahaaha..foto2 di bawah ini ada jawapannya









yeah!!saya menolong ibu saya membuat biskot raya..
hahaha...
rupenya saya ni orang penting jugak dalam pembuatan kuih ini..
ibu saya hanya memulakan pembuatan biskot sebaik sahaja saya pulang dari upm
penting kan,kan??


di kesempatan ini saya mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
kalo ade silap kata, silap tangan, kaki dan sebagainya harap di maafkan.
Kpd kawan2 jempotlah datang ke rumah saya yg x seberapa ni..
sebab saya gerenti akan pegi ke rumah anda juga tanpa segan dan silu.





18 bla bla blah:

Rina (◕‿◕)✿ said...

hhuu pandainye wat kueh raye nmpk sedap nyamnyam

ChA_JhA said...

wawa~~~~
comel2nye biskut..
jgn lpe bwk blik cket ye?

WAHIDA ALIAS said...

ok..aku reserve sket tok ko

kata kila said...

wahh.pandainya die buat kuih raya

Al-Fikr said...

Kuih raya banyak di atas meja,
Beraneka rasa, berbagai warna,
Salam Aidilfitri, Selamat Hari Raya.
^__^

Syida Shukor said...

bestnya tengok kuih raya ! hihi selamat hari raya babe (:

WAHIDA ALIAS said...

tnx you all..slmt ari rye!!!

Amirrah Zawani said...

selamat hari raya,,
pandai kamu wat kuih :)

Dark Half said...

waahhh...rajinnya buat beskut ry
aku mkn beskut beli jek

amirah said...

makan pada2 ya

Daffien88 said...

banyak benor kueh raya..:)

hafidzah hafidz said...

rajinnnyee..hehe..camat hari raya =)

shima said...

selamat hari raya.:)

aMy SiDeK said...

tadi aq pegi umah ko.. 1 jenis kuih pun tarak..
ape kes?

WAHIDA ALIAS said...

makkk aiii..ade la amy..kt bwh meja ko x nmpk ke..

sumpit said...

sedapnya nak sikit
Kritik Gambar sikit

Liquid said...

nak beskut raye.... lalalala~

Cik Su said...

wah..banyak nye kuih raye..nak skit.huhuh..cam sedap jer

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT