tak suke die - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Sunday, October 24, 2010

tak suke die

aku kembali..
jgn tanye aku ke mane aku menghilg.
korg tak boley tanye,tapi aku boley jawab.miahahahaha----->mengilai tau
aku busy la nk final exam ni.
atau lebey tepat lagi buat2 busy.
bukan stdy tapi termenung,menganga,terkinje2,betepok tampar,mengilai,cabot bulu kaki org sebelah,angkat2 kening...
sebab tu result test aku macam vavi la.(jgn bgtawu mak aku)

so sempena final exam ni aku kurang kan belogwalking,update blog,fb,twitter sume.tak suke,tak suke!
bajet kalo aku kurg kan sume ni aku akan cemerlang la?
hoho.harap2 begitulah.
wish me luck!!


apesal gmbar ni?biar la.aku suke die.hehe sumber: *cik google



p/s: 1+1=??jawab2.susah ni.huwaaaaa...camne aku nk jawab pekse ni.



15 bla bla blah:

Siti Mashitah Saidin said...

gud luck wawa... sama2 lak kita menjawap pereksa~ huhuhu

Liquid said...

good luck ea cik wawa =)

Roxy zai said...

same laaaa..gud luck laling!

Afiq Din said...

gud luck...
lbhkn bw bru ngm.. haha

dark r0se said...

nape ni dik? wish u luck k dear?;)

one2paii said...

alah..rilek la..kalo dapat a selalu pun xbest..x femes..gua sekolah dulu kalo dapat D ,ramai banggo ngan gua..kira hebat sgt la masa kek kelas dulu..jd tumpuan ramai tuh..haha
gud luck untuk lu gak

Solihin Zubir said...

1+1 = 11.. btol x? hahha..
erm.. gud luck ok!

Daffien88 said...

wawa..nak bgtao ni.....eee...serius la nak bgtao ni..hehehe.. selamat berjaya menjawab exam yee...

Cik Su said...

hai wawa..selamat mengahadapi dugaan..hehe...gud luck..oh ye..ade tag untuk wawa..tapi nanti2 je lah wat k...chayok2...Tag mencari identiti seorang blogger...

Cik Aien said...

korban mase sikit hehe! kurangkan keseronokan, kejar masa depan.

aja-aja fighting!

Blog Leader said...

Gud luck dik.... Jangan bawa toyol plak...

Nanti efek dia masa keje nanti... huhu...

"berdasarkan pengalaman sendri"

http://yourmusicenter.blogspot.com/

aJa said...

gud luck wawa..

fairuz said...

good luck dear..ak final lame lagi. huhuuu

ChiKeDees said...

wish u luck..mulakan dengan kalimah Allah

si biskut said...

susah2 ko suh jer cikgu yang tolong jawabkan.ko bayar lar 3-4K kat dia.Gerenti ko tak payah2 risau lingkup ker or telangkup.hehe

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT