MOOD RAYA YANG BERGANDA! - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, August 25, 2011

MOOD RAYA YANG BERGANDA!

salam ramadhan...
baiklah...aku skrang ni tgh dlm mood raya ni.
baru arini aku rase excited plak nk raye *yela tuhh
sblom ni rase macam takde semangat je nak raya..da tak excited mcm dulu2 tyme kite budak2..
so,utk dptkan mood raya yg da hilang tuh cara2 dia,

1)pasang lagu raya dari pagi sampai malam.
dinasihatkan utk tidak memasang lagu raya urban yg hanya menyakitkan telinga.

2)test2 la pakai baju raya yg beli semalam tuhh.
gayakan didepan cermin, smbil menyanyi2 lagu raya.haha.pastu nk tesenyum sorang2 la tuh.

3)buat kueh raya.kalo tak reti buat pon pegi la tolong mak buat kueh raya tu ha.
tak kesah la kalo takat letak tgn kat tepong pon bole.janji mood dapat.

4)join budak2 maen bunga api.kalo takde bunga api rembat je budak tu punya.haha

5)bukak kedai tomyam. mksodnye pasang lampu kelip2 kat uma.
wahh..mcm besok plak nk raya.kelas ko mariaa~eh skrang da tuka.kelas ko jah~

6)kalo tak rasa jugak..nmpak sangat ko tak pose.kn,kn?



akhirnye aku update jgk belog yg kesian ni..itupon lps aku terbace komen bwh ni..


aku ni bukan nye rajin update belog slalu..tapi bile aku terbaca komen ni..nah!amek ko!!bace!haha

43 bla bla blah:

muhamad hanif said...

wakakaka,


apa ni, malu i tau..


eh, tahun ni raya cancel lah. tunda tahun depan.



lalalalalalalalal.

Solihin Zubir said...

tahun ni rasa takdak feel bila dgr lagu raya.. huhu..

WAHIDA ALIAS said...

hanif:haha...padan muka ko..
solihin:dgr lagu urban ea?

echaRierie said...

hahaha..bdk anip tue mmg..hahaha

btw, btl2..mcm xde smgt nk raya kan ?
ok2..gonna try ur tips..hehehe :)

Siti Mashitah Saidin said...

kedai tomyam? ahaks!

Sarah Mohd Saleh said...

heh..melaun si anep tuh memng budak cirit,suke berakmerate2 tmpt.btw slmt brye oke ;))

caliph shuriken said...

jenuh kena suroh update ni, hukk...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ala..taun nie kuih tunjuk je.hihi..

test2 baju ry tu mmg selalu buat kecik2 dulu..ahahaha..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat hari raya :)

farah hanim said...

thn ni xde mood nk rya sgt
hhee

Asrul "iLham" Sany said...

penulis datang melawat, follow n komen blog kamu yg comel ni ;D

thanks ek sb sudi singgah blog saya :)

cinta_lovato said...

setuju....kalau nk lagi excited,pasang lampu klip2

ILA HonEyBuNNy said...

haha..kan anip dah kena...hehe..

ne semangat nak raya neh...teringin nak main bunga api mcm kecik2 dulu..ehheh

ainondreamergirl♥ said...

sy xde mood sgt nk raya sbb raya ke 5 dah nk kena dftr U. alahaiiii~

muhamad hanif said...

kahkahkah,

sampai hati uu.

muhamad hanif said...

ok, aku baru perasan ramai orang mengumpat aku.


mencik ! mencik !

syrupmasin said...

ohh mane nak carik mood raye nih?? adoi..

ShErA said...

test baju tu mmg selalu buat... hahaha

Pocket said...

test baju baru tu xbesh,
pasal tahun ni tak der baju baru..
muii muii..

fiq. said...

kah2,,, kenape tak cakap p shoping kat jalan tar tu?

baru le de mood raye lebih2 lagi pompuan,,hekhek...

*nampak sgt tak pose,kah2

Wanz Mejuez said...

Singgah sini... >_<

nanti raya jom lawan main meriam tau..

muhamadsufian89 said...

haha. kita lebih kurang je malas nak update ni. hehe

selamat hari raya ye. mesti tengah tido pakai baju raya ni kan sebab tertido lepas test baju semalam. haha

::FAIZ FARISH:: said...

dah lama aku tak main bunga apa... segan dah tua2 ni hehe

misz molecule said...

haha..aii geram jugak nyah you tak update..

selalu dtg comment tapi xupdate..hehhe..


semangat nak raye.

aii makin naik usia ni, makin malas sgt nak beraya

sara zainol said...

raya tahun ni sedih la..

el-janna said...

selamat hari raya awak~~~

kite pun modd raye berganda^^

NURUL AINI NORAZMAN said...

satu baju raya pon aini xde lagi aw,.sedeyyy =(

merahitujambu said...

haa kan dh kena marah suh update..hee..x amik doodle free k??

Terbang Bersamaku said...

tahun nie sy rase stress dgr lagu raya..sbb kne settle kn payment2 org sblum raya...huhuhuhu..(=___=)

~btw, slamat hari raya, maaf zahir & batin..truskn blogging ye.. (^____^)

anismelon said...

nak raye kite kene la semangat..huuuu anis awal awal lg dah dgr lgu raye..weee

dhiera said...

alamak.. si hanif ni sound ke..

Finaz Jaafar said...

uihh tahap retis ni org tggu entry awk..hehehe

nowriz said...

sy tak de mood raya.. tapi.. tengok la balik keja karang mana tau tiba mood datang ekk.. hihi

Santri T.P.I.N.I said...

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

Saiazuan said...

raya2 :D

salam 1syawal

Far8 budak baik said...

kalau bolehhh..
main je meriam terusss..
baru lahhh tak raaya terus tahun ni..
haha..rembat bunga api budak2..
melampau!! kita geng wehh haha

muhamad hanif said...

hahahaha, taktak.

sekamar rindu said...

salam..

selamat hari raya aidilfitri,

maaf zahir dan batin..

* folo ur blog

bunga said...

selamat hari raya n merdeka..maaf zahir dan batin..:)

bunga masih xde mood raya..:)

ZAKWAN AHMAD said...

1st raya nanti aku serang umah ko weyh! Sediakan makanan yg best utk aku k. HAHA

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

Akulah Pak Lan said...

Selamat hari raya...raya tahun ni apa plan?

❤paperdoll❤ said...

lebih kurang sama ja cara nak ambik mood beraya..hihihi..Selamat Hari Raya :))

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT