ko pehal??nk kene TAPAK?? - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Friday, October 15, 2010

ko pehal??nk kene TAPAK??

mase kt stesen KTM td kan kwn2..
orang banyak giler babai betol.
da la lambat.da tension da kat situ.
takpe boley tahan lagi.
behimpit2 aku kat dlm komuter tu td.
bukan takat ikan sardin,ikan bilis pon da tak boley nak masok da.
betepek aku kat cermin pintu komuter tu.
skali ade sorang foreigner negro ni a.k.a pak itam.ish.
da sempit2 tu nk jugak die masok.
dok tolak2.aku da hangin.

aku: sori sir,this is the ladies' coach.U need to go to the other coach.
aku sound die beb.bengang suda
negro: ..........
die senyap smbil tunjuk muke bangga die.
aku: excuse me..there is no space for u..full already.
THIS IS THE LADIES' COACH!!
nada tinggi sikit.ade yg nk kene cepukk ngan aku ni kang.ape yg ko tak paham lg ni hah
negro: why don't u talk to the other man??
dengan muke die yg annoying tu

makk aii..menjawab ko ye
ahh x boley lyn die ni.tak makan saman.
lagipon takot la pulak aku kan.kot2 die pukol aku ke nnt.
masok paper plak aku besok ni.
aku pon diam smbil pndg slek kt die.



p/s: ladies only at all times..aku rase nak tepek je logo ni kat dahi negro tu.. anda2 sume penah tak nampak logo ni?kat mane tuh?ade2.kat dahi negro tu la.





29 bla bla blah:

GematriA™ said...

ehehehe.. marah btl eh..

Solihin Zubir said...

ahaha.. slumber je negro tu sound balik..
why dont u talk to the other man? huahua.. ;-p

one2paii said...

lu nape x balas balik kat die, why dont u also talk to other girl.kira camtuh la,,xpun lu steleit jerk pale die

Shafawi Hamzah said...

series...hehe sepatutnya dlm coach tu cat kaler pink..hehe pernah tersilap masuk coach..malu gile..semua gadis2 dlm tu pakat gelak2 tgk saya...aiyo..

http://shafawihamzah.blogspot.com/2010/07/kerana-wanita.html

SitiMashitahSaidin said...

hahahaha... si awang itam nih da la x reti bahasa, x ikot peraturan lak tuh....

noreed said...

dah lah duk negara orang, tak mo ikut peraturan, kurang hajar plak tu. tumpang hanging bacae citer awk ni.

Cik Su said...

memang ras nak belasah jer negro tu..bukan negro tu jer wat2 tak paham..ramai lagi laki kot yg wat tak paham...rase cam nak lempang jer sorang2

paan said...

mana pengawal ktm ?? xamik tindakan ker ?? sejak ktm dipecah kepada pompuan dan lelaki , aku xpenah nek ktm.. so xtau camne.haha

Entri terbaru -> Tag Blogwalking 2010 dari Sue

Rowena Chasez said...

laaa....
should be benda tu everyone should knows..
kat coach tu xde ke org letak sticker or wat so ever yg tu tempat pmpn saja...
aishhh..
ape punye bangang laa negro nie..

WAHIDA ALIAS said...

gematria:mmg mrh betol ni..hehe
solihin:tula..cepukk kang..
one2paii:jap lagi kpla gua pulak kne steleit

WAHIDA ALIAS said...

shafawi:kalo kes tesalah msok tu xpela..ni mmg sengaje nk msok..mcm negro tu
siti:awang hitam??wahh..nme baru..bole pkai lepas ni
noreed:tula pasal noreed..rasenye hntar je die blk ngare die..haha

WAHIDA ALIAS said...

ciksu:wawa sokong cik su!!
paan:mane ade pgwal..btg hidong pon x nmpk
rowena:setiap coach tu ade je sticker..tp dorg yg x phm2.

zaL_cdpx said...

haha....memang !!

rmai gler laki kt coach pmpuan !!!!

ader krisis jantina la tu ~

londeh suar potong anu br tw

amira zakiah said...

zaL_cdpx ganas betul....takpe2 kita buat beramai2

Ainismaira said...

negro mmg mcm tu.. wat ikut suke dia je.. mcm bagus org kate..

Yanie J said...

huwaaa``` negro pn de ta mkn saman hik. adeh`` da le numpangg tmpt org dan2 wt gituuu...
huhu

WAHIDA ALIAS said...

zal_cdpx:hahahaha...lawak la..tp mmg btol dorg ade krisis jntina kot..konpius
amira zakiah:jom2!!hahaha

WAHIDA ALIAS said...

ainismaira:da la numpang negara owg..behave la sikit kan,kan?
yanie j:jom anta negro yg ade krisis jntina ni ke ngare dorg..hahaha

Mr Noble said...

kurang ajar punya org! aku rasa ko kene ajak penumpang pompuan lain ramai2 utk halau org yg masuk coach pompuan ni.

SyAmSuL AnUaR said...

mmg x mkn nasi btl negro tu.. ramai lg masih x phm psl coach wanita...

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

darkrose~ said...

adik pasni belasah jek kay?:P

Roxy zai said...

hkahakhkahka~...ko copy banyak2 la k?? bkn dia sorg kot yg x paham bhsa..beribu!!ahhaha

Uruchimaru @ kf said...

blm pna lagi naik KTM..!

Fakhrur Razi berkata said...

huhu ak rse xde beza pun der wat bnder nih
wktu pack hour ramai je laki kt couch tuh

Un Phat Lee said...

gua pun rase marah ni.grr...

Liquid said...

negro tu... pengkid kot...


hahaha =P

Encik MamaT said...

pandai dia menjawab noo.... haha

wannurfazrini said...

walaupun ada koc wanita , lelaki tetap ada utk mjaga wanita. hahaa

y@n@ M!B said...

mmg ada laki len eh dlm koc tu? hehh len kali jwb je blk.."they're brainless..like u.."

muahaha..=P

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT