takde mende pon----->ok x yg ni apan??wink2 - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Sunday, October 3, 2010

takde mende pon----->ok x yg ni apan??wink2




asyik aku je pegi open house orang.arini turn aku pulak jadi tuan rumah.
menunye seperti biase roti jale di samping meehun sup dan lontong.nak mekdi tunggu tahun depan ye..
jangan riso kali ni penebar roti jale sepenoh mase ialah akak aku.aku cume part time je.
so kesedapan die lagi terjamin la.agaaga..
tnx kepada kawan2 yg datang.
kepada yg tak dapat datang tu takpe taun depan ade lagi.

di malam nye pulak, ade buat bace yassin sket kt uma aku.
sumpah aku tak tawu open house kali ni ade bace yassin.
last minute baru tawu.
menggagau jugak la aku carik baju kurung.
selamat ade.
akak aku punye la tapi.
bedal jela.
tetibe tepikir..da lame nye tak pakai bju kurung.ngehh.
ok2.itu saje.takde mende pon.
kan betol tajok entri ni.kan,kan?


9 bla bla blah:

Cik Su said...

roti jala my favourite..wat sendiri ke wawa

Daffien88 said...

tak de mende tangan gatai..patut tak de benda nak buat...tangan gatai nak makan banyak..kalo ikutkan entri wawa la..hahaha...tapi gambor tu banyak ler kueh..awat tak kabor awal2..leh serang rumah wawa...kira menu utama roti jala..kuah pe wawa..kari kambing ka???

WAHIDA ALIAS said...

cik su:same la kite cik su.a'ah akk wawa yg bt sendiri.ekekeke
apan:ok la..wawa tuka tjok..wait n see..heehe...kuah kari aym..x sempat nk kejar kambing nk bt kari

Daffien88 said...

hahaha...tkor tajuk ka..ahhaha.. ok ok ...:)

~SukEMakAn~ said...

lapa roti jala plak!

Liquid said...

oke tahun depan yg ade mekdi tu ajak incek liquid okeh ehehehe

hiro said...

sedap menjala ne.

haidi takeAfoto said...

nak roti jala gak.....nk yg wawa buat..xmo yg akak buat...heheh bile nk wat open house lg ni..nk dtg ni..

raye cina ni ade wat open house x...serius kene jemput kay...heheh

alaa nape xde gambar pkai bju kurung akak wawa tu..nk tgk ni..excited ni..

WAHIDA ALIAS said...

alamak..da abis la roti jalenye..kne tggu opn house thun dpn..
rye cine tahun ni x smbot pulak.ekeke

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT