Lamborghini mewah - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, February 21, 2013

Lamborghini mewah

sape yg tak tawu lamborghini tu ape segera la google. sebab aku da merasa da bawak kenderaan mewah tu. seriously weh best and excited giler.
siap bawak masok paddock lagi. lamborghini yang aku cakap tu ade kat bawah ni.

of course ni bukan lamborghini. ini org yg nak bawak lamborghini.jakun.


 tadaaa..mewah tak.haha.

it is one of the activity masa praktikal kat Jeram Pasu haritu selain pegi KB mall.haha.
mesti ramai yang tak tawu apa kaitannya bidang haiwan yang aku amek dgn traktor ini.tapi ia memang ade kaitannya.kalo nak renung boleh renung-renungkan.
dont worry aku telah diajar before die lepas kan aku utk bawak lamborghiini ni sendiri.

36 bla bla blah:

Amanina said...

Nyaris nyaris ingat lamborghini betul. Mihihi. Traktor rupanyaaa :D
Takpe kak, lamborghini jugakk tuuuu ^^

Amin A. R said...

wowwwwwwww........mewah bergaya lamborghini tue...hihihihihihi.......still lamborghini kan...orang lain x merasa...untonglah..hihi

WAHIDA ALIAS said...

amanina &amin : hahha.jgn jeles.haha

BlueiceButterfly said...

wah..gila berani bawak..haha best tue..bukan semua boleh naik :p

WAHIDA ALIAS said...

@BlueiceButterflybest la jugak!haha

xila dot said...

kahkahkah pon bolehhhh ;p

Miss Xyz said...

Intro kaw-kaw macam betul je kan. Sekali, traktor? Ahaha, kena tipu kaw-kaw gueh ni XD

Cik Yaya said...

wahh teror giler..dahla tu bwk lmbgni plak..adess jeles....hehe

whitecappuccino said...

wah! hebat tu! hehe,kira terror r dapat bawa benda alah ni.

Wan Ahmad Izudean said...

eh,memang kenal lah, kawan kak norisal kan?

rasanya pernah jumpa kat stesen bas putra kot dengan kak sal haritu kan?

faie mohamad said...

hhaha.. ingtkan lamborghini betol.. haih

trah zain said...

erk,,haha,, comel lambrghni tu,,haha

WAHIDA ALIAS said...

mtk maaf ea korg di atas salah paham.haha

mrpolie said...

Tipah tertiupu lagi...

WAHIDA ALIAS said...

wan ahmad izudin:patola mcm kenal..hehe
mr polie:haha..takpela adat dunia kena tipu sekali.hhaha

Anak Pak Muin said...

laju siot lamborgini nih..haha

fifie said...

Yang nie boleh angkut 10 orang terus. hahaha

Remy hazza said...

besarnya lamboghini dia....... first time tgk....... kukuh buatannya.....

Shafiq said...

Ini jenis model yang tahan lasak nie.. Hehehe..

WAHIDA ALIAS said...

anak pak muin, fifi. remy,shafiq: it is the best lamborghini ever!haha.drive pon senang.

QasehnyaRania said...

ingt betul la tadi..hihi
bawa ke dok bergamabr je tu..hihi

Harith Iskandar said...

owh sy pon slalu dah bwk yg ni..dulu mase kt kg dulu la :p

Sigaret Perisa Kafein said...

iya, aku tertipu! *gelak*

-AsaSiaga-

intanfirdaus247 said...

Salam Wawa..giler kiut tol!!! hahah..part gambar last sangat sweet hokeh

hfzh shfl said...

hahaha..saspen je...

Ema Blog said...

lamborghini tak akan ada cacat cela jika kemalangan...hehehe

محمد رازيق said...

huyyo. janji dapat rasa naik and capture pic pun jadi!. hehe

sabella mohamad said...

laa bella igt lambo betul2 . rupanya lambo yg ni lagi mewah laaa !! hahaha . wah gila rock akak naik menatang tu :O

NARDtheNERD said...

uiiih terel la bleh bawak trektar gedabak iteww. hehe.

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Izara4eva™ said...

amboii mewah nye.. tkejut tgk. haha

Cik Kay Jue said...

wah.. besar2...

Badrina Ibtisam said...

Bawak sy sekali! Hehe

cik ain said...
This comment has been removed by the author.
Cik Aien said...

beriya tgok gmbr bawah.. Biar bebenorrrrr bwk lamborghini hahahha ^_^

Fatihah said...

terbaik ah lamborghini dia >.< hahah

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT