HARI RAYA COME TO MAMA! - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Sunday, August 21, 2011

HARI RAYA COME TO MAMA!

yahhhuuu....da nk raya!tinggal beberapa hari je lagi.
macam mane persiapan korg?msti vogue2 kn.
aku pulak persiapan raya macam baru nk bermula.
semalam baru tehegeh2 pegi Jalan TAR gi cari baju raya.
ye aku tawu korang da beli lame da kan?haha

makk aii...ramai nye orang!smpai berjalan pon da jadi cam penguin.
paling kesian bila parents yg kena bawak baby dorang sama tuh.eh jap.kesian kat baby ke kat parents?baby la kan?ok2.
tak kurang jugak dgn bau2 harum.bau mulot di maapkan di bulan pose yg mulia ni.
tapi di tambah pulak dgn bau2 badan bangla.aiyooo...mane datang la mat2 bangla ni.
adeii..menguji kesabaran betol.nseb baek puase.kalo tak da lame aku sound soh beli dedorant gantung kat ketiak.

berkat kesabaran aku akhirnye dapat jugak beli baju raya yg aku nak.
harga pon ok.maklumlah aku kan tak bekerja.cari baju pon yg economical sket.
yang senaseb cam aku ni, jom pegi dudok depan parents smbil tadah tangan.cha ching!
sblom terlupe thanks to nuffnang sbb bagi BE tnpa ku sedari.yeayy!duet raya.
next mission: buat kueh raya la pulak


*pinjam cik google


p/s: persiapan korang camne?50%?100%?

38 bla bla blah:

SoLy SoLicious said...

baju raye kite dah siap..hee... biskut raya odw lgi..teeheee

WAHIDA ALIAS said...

excited nye die..

ABU said...

hahaha smlm aku pgi TAR lagi..mmg bejalan mcm penguin hahahaha jem gila dlm runaway dia ..:D
btw, baju raya aku pun dah siap hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

besh tak hengat die shopping rye.kite xte pon nak sakan sgt.wuwuwu.btw slmt mnymbut ari rye dan merdeka ;)

muhamad hanif said...

wooo !


semalam aku g TAR gaks, tak jumpa kau pun ?


ERrrr.

WAHIDA ALIAS said...

abu:tawu xpe..tensio btol
sarah:hhehe..tak sakan pon..
hanif:ntah2 ko yg pijak kasot aku smlm.

Cik Jannah said...

tak sanggup nak g jalan tar. hehe

fiq. said...

cet come to mama! haha, mcm anak bulan tu anak kau kan wahida,haha,,

aku xde persiapan pon lagi, baju raya pon xdde,,,lagi economical kan,haha

fiq. said...

cet come to mama! haha, mcm anak bulan tu anak kau kan wahida,haha,,

aku xde persiapan pon lagi, baju raya pon xdde,,,lagi economical kan,haha

Siti Mashitah Saidin said...

shoping jalan tar besh!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

baru ja beli baju ry td..tp tu pn belum complete..hehe..

betol2..ramai betol org..

nub said...

aku x beli natang pa pon raya nih. perabih duit buat lesen.

nanti semayang raya, aku nak pakai baju lama tp nak gantung lesen kat tengkuk. lesen raya beb.

harhar

WAHIDA ALIAS said...

nub:hahaha...lawak la hang ni..xpe atleast lesen baru kan.hahaha

misz molecule said...

xde mud nk rye

NuReLLe said...

last weekend aku g jln tar..patu ujan selebat2 nye..sadis tul..:(

ILA HonEyBuNNy said...

persiapan raya dah ciap dah...tunggu nak raya ja...hehe...

kalau g jalan TAR,memang sesak kan...jalan kejap ja nak balik...xlarat org ramai..hehe

ShErA said...

minggu ni baru nak mula buat biskut raya...

Akulah Pak Lan said...

penat kot berjalan2 kat jalan TAR smlm..sampai la pagi..

muhamad hanif said...

Oh,

aku ada pijak kaki gajah jugak semalm, kaki kau kot !?



waakakkakaka.!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki tak prepare ape pom lagi

haha

ade baju raye satu je . muahaha

:)

caliph shuriken said...

tahun ni x shopping.. tgk org lain shopping jaa, huh...

cik bulan said...

sopink aritu xjmpe brg yg bekenan la..nanti la nk buat sopink kali ke 4..bwahahaha

bunga said...

baju raya lum ciap g..lum p shoping g..hehe....cam xbuat2 pe2 persiapan g..hhuhu

echaRierie said...

haha..samela..sy pun tdh tgn je ngn parent..so sgt2 economic..hehe..

wahh..congrats dpt BE.. :)

Far8 budak baik said...

kau mmg pengiun kot..
hahaha..sape suorh pi jalan tar..
mmg ar sesak..hak3..
dapat gak dy..hepi ending habis.
haha..tahniah dapat BE..
aku baru pasang langsir raya
tadi..
haha

dhiera said...

sabtu ari tu pun baru pegi jalan tar gak. tapi tak jumpa yang berkenan~ erk

merahitujambu said...

bj raya beli je...kuih raya otw

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat hari raya wawa=]

::FAIZ FARISH:: said...

selamat berpuasa n selamat hari raya

mr.syazwan said...

insyAllah semua da lengkap kot

tinggal nak sarung pg raya je ni

da berapa kali try ni

hahaha

;p

nowriz said...

persiapan raya ala-kadar aje.. hihihi.. wah.. mesti meriah kat jalan TAR kan.. hihi...

ZouL said...

hahaha..selamat hari raya lah ye.......semiggu je lagi ni

zulhilmi.tempoyak said...

xsiap ape pon...huhu

Adam Idris said...

okay la tu beli lambat2, maybe harga pun turun sikit, hehe :)

muhamad hanif said...

wehh,

hupdatelah, aku pijak kaki kau lagi kang !


wahahahaha

muhamadsufian89 said...

hari tu ada pegi jalan TAR jugak hari ahad. mak dgn akak je la yg sibuk membeli. nak beli tudung pun sampai berejam-jam. nyesal ikot. haha

iMBobo said...

belum sempat menjejakkan kaki ke sana hehe..

Saiazuan said...

xdpt duit rya dr nuff.. sobs..

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT