SERABOT WEH - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Saturday, March 12, 2011

SERABOT WEH

korang penah tak rase cam gelisah semacam je tetibe..
nk buat ni tak kena, tu tak kena, rase mcm tak tawu ape yg kite nk buat padahal sebenarnye kite byk je keje and last2 kite end up with nothing.
ye..itu la yg aku rase skunk ni.rase nk ketok2 je pale ni ckp chill la wehh.
tapi kalo kepala je ketok tp hati aku still camni pon tak gune.
so ape yg aku perlu buat?haa...caranye adek2 kite perlulah bt bodo saje.try la membusy kan diri kite.
sebagai contoh, buat ketupat..menganyam ketupat betol ni tau..bukan ketupat laen, pastu buat report yg tetunggak gile vavi tuu..update belog yg sgt kesian ni..pastu baru cari kutu kt kepala roomate korang.tapi selalunye aku tido je.gerenti tak teringat sangat la psl kegundahan hati tu.

ok cukupla tu pasal kegundahan hati aku.
skunk aku tengok belog aku ni semakin kurang pendatang..salahkan sape?ok2 aku pergi tgk cermin sekarang.
kadang2 aku rase mcm nk buang je belog ni jaoh2..rase mcm da jarang sgt da aku update.kire2 sebulan 2 kali je.jarang kan?
kdg2 tu tiap kali aku tgk belog owang aku rase nk update jugak.tapi x tawu plak nk update ape.
kdg2 tu pulak kalo aku byk idea nk tulih, tapi mase plak tak izinkan aku.pastu nnt nk tulis da lupe pulak.rase nk menjerit je.tak guna ade belog kalo sekadar perhiasan je.hoh.puas ati aku!haha
so kesimpulannya, buang je jaoh2.hohoho.




mood: thinking of u.:)
status: aiyakkk...aku da pokai giler ni.matila aku cenggini.ikat pewot pakai tali rapia.

15 bla bla blah:

Gimi said...

Rilek2..cool down..

WAHIDA ALIAS said...

gimi:da cool da ni..hehe

mr.syazwan said...

xpe2 wan faham

dulu time wan study pun mcm tu gayanya

1 bulan tu kdg2 sekali je update

hahaha

ni sbb da *free tu selalu tu.. hehe

sob sob.. focus belajar jgn focus nuffnang tu sgt k

hehe

nub said...

tu diaa dia punya celaru pikiran tuh. harhar

WAHIDA ALIAS said...

mr.wan:hoho.nuffnang tu pon da x bg2 BE pon..
nub:hehe...celaru kan?

ishiko said...

wauw.. lukisan serabot jd lukisan picaso.. theheee~

WAHIDA ALIAS said...

ishiko:kalah picaso tuh..hehe

aJa said...

eh2..x betul kesimpulan wawa 2..x best..
jgn buang..susa kteorang nk taw prkmbangan wawa nnty..

WAHIDA ALIAS said...

aja:huwaaa..aja....syg kamoo

Siti Mashitah Saidin said...

wua... memang serabut tuh~

mr.syazwan said...

lama bertafukur nampak

huhuhu

FATIN SYAFIQA said...

haha. rilek rilek wawa. keep smiling! :)

Cik Su Life Cycle said...

wawa, kalau risau dengar la lagu yang rancak.. sedikit sebanyak leh hilang .. betul tak??

Khairil said...

biasa la tu...kekadang saya pun jadi mcm tu..lagi teruk sampai bertukar jadi hulk...urghhh...

at least awak punya entry ramai yg komen...which mean ramai yg caring...

blog saya hampeh...entry x best kot...

Bashtiah said...

Tengok contengan2 tu memang nmpk serabut habiss... hahah. Chill!

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT