BOTAK LINCIN - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Sunday, February 20, 2011

BOTAK LINCIN

hambar betol belog ni lame tak update.belogwalking?lg hareeeemmmm..
malas yg tahap dewa skali.ye sayela dewa.bhahaha.!*tetibe
emm..smlm aku mimpi beb.sekian lame aku tak mimpi.aku rase la.
maybe aku mimpi tapi aku je yg tak ingat aku mimpi ape bila aku bangun pagi tu.
tp mimpi malam tadi mmg tak boley blah betol.melekat plak kat kepala otak ni.
aku BOTAK beb..yg mcm dalam cite shaolin tuhh.makkk aii...selamat dlm mimpi tu aku tak pegang watak budak shaolin.
yg lagi tak boley bla..dlm mimpi tu bole plak aku kua dgn selamba je
dgn kepala botak tu.
betambah heran bile owang sekeliling aku buat bese je.tak pandang pelik plak.
hello, sy da botak la!!korang tak nmpak ke.
ape mksod di sebalik mimpi aku ni?risau aku pikir dari td.
ataupon mimpi cume mainan tdo.aku harap ni betol.
ntah2 aku bakal botak jap lagi.huwaaa...seram aku..
lagi aku nk cepat rambut panjang lagi gondol plak rmbut den.
ataupon aku ni mmg suke mengarot sampi mimpi2 aku pon mengarot jugak?



*pinjam dari cik google


sebelom ni aku penah jugak mimpi gigi graham bell aku tecabot.atau lebey tepat lg hilang.
kalo ikot tafsiran mimpi.tu mksod die ade sedara yg jaoh yg akan meninggal.
emm..tak lame pastu aku teros dpt berite macam tu.tekejot jugak seyh.
sume ni kebetulan ke?


15 bla bla blah:

Yanie J said...

BOTAK tu cekciiii auw...weeee :P

izzatimar'e said...

salam....
ahaks..... musti de pape neh.... cik rmbt nak beritau ko seswatu la gaknye sblom ko jd botak btol.... haha

Afiq Din said...

terbawak2 dlm mimpi samppi eje licin pon jdi lincin... hahahha

WAHIDA ALIAS said...

yanie:huhuhu..ade jugak botak x cekci..hahha
ijat:jat..aku x update pon psl stembot tu..bhahaha
afiq:x same meh??

Solihin Zubir said...

mimpi petunjuk hidayah kot.. =)

Liquid said...

ensem pe botak2 ni, try lah ehehehe

WAHIDA ALIAS said...

solihin:ngeeeee~
liquid:incek liquid try dlu ea.haha

mr.syazwan said...

kalau mimpi botak maksunya

anda akan kahwin x lama lg!

hahaha

*tipu je

tpi mimpi gigi tu betul kot

mak ada ckp gak

huhu

WAHIDA ALIAS said...

mr.wan:wahhh...sonok jugak tuhh..haha

Siti Mashitah Saidin said...

wua... botak..? seksi tuh~ :P

WAHIDA ALIAS said...

siti:siti ske laki botak ke?auwww..haha

aJa said...

aja xtaw pape sal mimpi wawa nih..saje nk nyebok jap..hee..

WAHIDA ALIAS said...

aja:omg!!!ajaaaaa...lme kamu menghilg...

kau kesah ke?? said...

seb baik mimpi je.

FATIN SYAFIQA said...

haha boleh pulak mimpi botak an

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT