CERMIN MATA TUAKU - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, March 24, 2011

CERMIN MATA TUAKU

mcm mane bole tekeluwau tajuk ni?
huh!ni sume pasal mereka2 yg memperlekehkan cermin mata gue.
cehh!how dare u!
kepada manusia2 yg berkenaan ,u better watch out!! ---->smbil tunjuk penumbok seorang maknyah




ni die spek aku yg di perlekehkan itu.
takdelah terok pon kan??
tapi real life nye spek ini mmg buwok weh.
ade ke mereka ckp mcm ni----> "ni cermin mate ko tyme darjah 2 ke?aku tawula duit jpa tak msok lg tp takyah la dow."kata si polan.lebey kurg camtula.
lagi tak boleh bla bole plak ckp spek mata aku ni aku spray sendiri.haha.
kuang asam betol korang ni ha.ko gelak2 kt depan rupenye ko golak kan eden punyo spek yo.cehh.
mmg kamu si gomokkkkk!!!dan budak2 tak sedar dek untung.aku ni byk tolong korg tau.hoh?terbalik la pulak.ade ke?
.

p/s: da tak larat pakai lens ari2 gi kelas berjam2.sakit kepala weh. sok nak pegi survey cermin mata!!!bwekkk. sponsored by ibuku tersyg.aku mne ade uwang.ape lagi?sila blanje.sekian.





14 bla bla blah:

dark r0se said...

macvam same jek cermin mate kite dik~:) rindu wawa sangat3!;)

WAHIDA ALIAS said...

yeke sme?haha.rindu kak roros gak..:)

Solihin Zubir said...

pakai je cermin mata mcm tunku abd rahman tu.. heheh..

mr.syazwan said...

ni pun da mula memakai spek

cos nak jaga mata balik

cos sebelum ni asyik2 contact lense je

huhu

pist biar buruk spek jangan buruk hati

hahaha

=_=

WAHIDA ALIAS said...

solihin:tu bsr sgt tuhh..
mr.wan:haha..tawu takpe.

FATIN SYAFIQA said...

haha. style gila la spek! :)

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha.. zaman bila spek tuh?? siti pon lama xpkai spek... ++ power da~

atn said...
This comment has been removed by the author.
faizan daud said...

dah bole wt jeruk la waa..hahahah

aleen aiden said...

hahah.jahat dorang eyh.tp bley pakai lagi ke cermin da mcm 2?takot plak ade yg tecedera kang.huhuh

Sasa Al-Sharif said...

orang gurau jelah. haha..

Mr Lonely said...

nice blog... keep it up~~~ take care~~~ XD

dark r0se said...

dikkkkkkkkk! dimana kamuuuu? huhu~ sehat ke tak agaknyer budak sowang nih..senyap sunyi dan sepiiii! rindu lorhhhh!;)

Khairil said...

lawa spek mata wawa...hehe...tukar baru je...

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT