KAKIKU,MATAKU, MULUTKU,JARIKU,TGNKU BERAKSI - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Tuesday, April 19, 2011

KAKIKU,MATAKU, MULUTKU,JARIKU,TGNKU BERAKSI

alamak...exam da dekat la baiii...gi mana ni sih??
hoho..moh la kite balik ke pangkal jalan..korek balik lecture notes yg aku tak igt letak kat mne.
silap2 ade kat sinki.jgn tny aku mcm mane mereka ade kat situ.seyes tak ingat.
aku bukan tak nk stdy tp bila nk study je mesti......

KAKIKU MERONTA2 MINTA SIMPATI
ye..pada waktu ni perasaan ingin merayau2 ke sana sini menular dlm diri.tak senang dudok rasenye.pegi shopping mall sini dan sane.tak beli brg pon takpela.asalkan dpt jalan2.hilangkan stress kononnye.tak hengatt kn?
ajakan kawan2 yg sungguh menggoda.susah nk katakan TIDAK.
jom tgk wyg?JOM.
jom maen boling?JOM.
jom gi karok?JOM.
jom skating?JOM
memanjang JOM aje.
emm..paling tak bole bla kite pon mengajak mereka.ish.ape nk jadi nih.
cara mengatasi: ikat kaki kat kepala katil.sure tak kua punye.melainkan dengan katil2 pon diangkut skali tok dibawa bersama.

MATA YG BERSEMANGAT
hoho..di waktu ini sume movie akan di layannye.tak kire la omputeh ke, korea ke,jepon
sume bantai.yg herannya segar plak mata ni..bersemangat lagi.nak pulak pandang roomate yg asyik ngn hindustannye.ntah mcm mane temasok skali dlm dunianye itu sedikit demi sedikit.
cara mengatasi: pegi bungkus lappy anta blk umah.

MULUT YG TAK HENTI2 PERGERAKANNYA
mulut di kala ini akan bergerak2 sebab pertamanya ianya akan bercakap banyak daripada biasa, pastu mulut ni nak menyanyi je keje.takpe tak payah bayar nk soh nyanyi.ia akan nyanyi ngan sendirinya.buat orang rase nk hempuk je ngn mangkuk jamban.
cara mengatasi:pegi amek yaasin sane bace.Alhamdulillah..sejuk pewot mak aku.


JARI JEMARI YG LEMAH GEMALAI MENARI2
jari2 akan aktip mengetuk2 papan kekunci lappy ini..fesbuking, twitter, formspring sume nk update.blogwalking pon rajin plak tetibe.tyme2 ni jgk nk explore itu dan ini.pastu abis sume lagu nk di downlodnye tak kirela lagu baru, lama, jiwang,retro,rock kapak, korea jepon sume nk jugak.lagu2 mak yg dlu2 pon da downlod siap.ade tuh baru2 ni dok downlod lagu fatwa pujangga.lagu feberet mak aku ni.ko ade?.haha.
cara mengatasi:patahkan saje jari- jari itu.hoho.sumpah tak buat punye.

TANGAN YG MENVOLUNTEERKAN DIRI SECARE TIBE2
ewahh...rajinnye tgn ini di waktu2 begini.smpai bakul toiletries pon sental bg bersihh.yg herannya taknak plak tgn ni volunteer kn diri pegi bt notes ke, highlite2 note ke.caaiittt!
cara mengatasi: buat khidmat cuci-cuci services..rm5 per bakul toiletries yg bjaye disental.sy ulang.yg berjaye disental!setiap rm1 drpd byaran anda akn disalurkan ke tabung sekian sekian.

wahai kaki, mata, mulut, jari dan tgn ku, i'm begging you for mercy.Please let
me do wut i'm supposed to do as a student.I have to believe the best is yet to come!
Last but not least, good luck to me and my friends for the final!
TO MI i'm wishing u-----> ALL THE BEST! DO UR BEST! YOU'RE THE BEST! =))








20 bla bla blah:

Black_roses92 said...

hehe..gud luck ea. bese la tuh. kita ni mmg suka nak buat tu ini even time exam skali pun.. hehe

dark r0se said...

yup~ all the best dik! success with flying colours~;)

Siti Mashitah Saidin said...

wua.... tips yg bagus... gud luck wawa~!

Anonymous said...

thanks n gudluck too WA. :)
from MI. :))

Afiq Din said...

hantu karok wawa nih... hahahahah

WAHIDA ALIAS said...

blackroses:dugaan tyme examm...huwaa
kak roros:i'll try my best kak roros.
siti:gudluck jugak tok siti!
MI:hehe..MI ade kat sini..thnks =)
afiq: afiq pn sme kn?hehe

Solihin Zubir said...

hahaha.. stdy hard!

gudluck ye wawa..

all da best.. :D

WAHIDA ALIAS said...

thnks solihin.

ishiko said...

chillex rr yunkk...
hueh3x.. (gelak jaat..)

mr.syazwan said...

beb buat yg TERBAIK dan

ter


F
U
U
U
Y
O
O
O
O


FOKUS FOKUS

ceewah

=_=

Sasa Al-Sharif said...

hari2 yg ekstrim utk awak. haha

aleen aiden said...

hahah.samela.alin pon taim ni la nak korek lecturer notes,nak print passyear sume.haishhh!

Gimi said...

ni bagus punya kawan sampai takle nak tolak..

dasyat no kalau ikat kaki kat katil, klu tido camne? dah kaki kena ikat kat katil..

Gud luck exam!

WAHIDA ALIAS said...

ishiko:miahahahaa..--->mengilai
mr.wan:hehe...wokehhh..:P
sasa:mmg btol...dugaan
aleen:kita serupa...
gimi:thanks.

echaRierie said...

haha..
semua pernah buat..
and the words "JOM" is always came out..haha
btw, all the best in ur exam k..

WAHIDA ALIAS said...

echa:thnks gorgeous..:))

sherah said...

hahaha sherah poun masa exam dulu macam awok haha mas e tu le rajin memngemas rajin nk berjalan je keje.nak potpetpotpet haha.nak karok shopping tu dah memang la kan.hahaha adoi macam2 perasaan ade XD

WAHIDA ALIAS said...

jmpe geng daa...hahaha

NARDtheNERD said...

gud luck ye.
ehehe.
standard la tu dear.. :)

WAHIDA ALIAS said...

hehe..thnk u dear

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT