AKU MAU SUPIR - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Thursday, January 27, 2011

AKU MAU SUPIR

elop!!aku dtg lagi.*nada tora datang lagi!
ape aku nak merepek kali ni.haa...sok aku ade lecture anatomy kol 9 pagi.
sperti biase aku akan datang lambat dengan muke tak bersalahnye.
msok2 kelas conteng2 notes sket,temenong sket,bersin2 berselang seli dgn batuk sket,tup tup da abis kelas.kringgggg!!loceng bunyi.sumpah tipu.mane ade loceng.
ingat sok nak pegi library nk pinjam buku sket.sempat jugakla aku tanye classmate aku td.
"nadhirah2..macam mane nk pinjm buku kat library ye?"tanye ku.
beliau dgn muke sedikit teperanjat jawab petanyaanku tanpa segan silu.macam ni bla..bla..bla..
"oooo...macam tu" respon ku.hoho.sape kate aku tak penah pinjm buku.penah okay!aku nk refresh blk je mcm mane.:P
so sekarang ni ape kaitannye dgn tajuk entri di atas?sbnrnye mmg takde kena mengena lgsung pon.tapi nk kenakan jugak tepaksa la aku cite pasal supir.apa tu supir?
tapir ke?teeett.salah!
supir tu tak silap aku pemandu dlm bahasa indon.nk buat cammane ashraf sinclair pon da blakon sinetron skunk.*lg xde kaitan
emm...kalo la aku ade supir sendiri..tak ke untung.tak payah nk blaja drive.hoh.petik jari je.mcm kat dlm cite indon slot lagenda tu.pak mat bawak sy terbg guna karpet ajaib ke sane!dunia khayalan, dunia impian~ceh.


*sekadar gambar hiasan dari cik google




15 bla bla blah:

mr.syazwan said...

bila terdesak baru nak tanya member la cara nak pinjam kan?

haha
sama la kita

agaga

tunggu nnt da kahwin supir kamu husband kamu la

hehe

ishiko said...

wahh... kemain supir dya... ensOm hahaaa.. *ashraf sinclair xde kaetan..


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/122-siapa-dia-saya-kenal-ah-selamat.html

Solihin Zubir said...

haha.. amboi.. nak bersupir plak wawa eh...
xpe2.. dh jd jutawan nnt, boleh la pakai supir.. :D

Roxy zai said...

aku perlukan kereta skrg utk pergi ke mana2..leh x nak kawin then ckp kat husband.

"bang,ntar sy kat sini..bang jom shopping..bang jom pegi sini..hahahhaa"

FATIN SYAFIQA said...

haha. igt kan supir tu nama org

Un Phat Lee said...

pakai cab sudah.hehe

padle said...

asyraf sinclair?
nape xbubuh gamba aku je..hehe

WAHIDA ALIAS said...

mr.wan:normal la tu kan..hehe
ishiko:kalo la die supir wawa..wahhhh..
solihin:bile nk jutawan nye kalo mls.haha
roxy zai:wawa pon perlukan kete.tp kalo bole x nk bwk.bole?
fatin:sedap jgk kalo jd nme.
un phat lee:mne nk korek duet ari2 bang oii
padle:mau jadi supir ka?

nub said...

supiaq ka? haha

WAHIDA ALIAS said...

supiaq?owg utagha ka?

acan ketot said...

hahaha...
supir hensem tros wat laki..hehe

WAHIDA ALIAS said...

wahhh....ni kes maen kebas je ni

sitihanisahali said...

haha..kantoi x penah pinjam buku ;p

WAHIDA ALIAS said...

sitihanisahali: snyp2 ye siti...:P

aJa said...

x suke pnjam2 buku ni..beli tros..hahaha..
blagak gle..

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT