KHAIRUL FAHMI PUNYE AWEK? - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Friday, December 31, 2010

KHAIRUL FAHMI PUNYE AWEK?

sebelom aku setat becerite..aku nk ucapkan tahniah kpd skuad bola sepak negara atau name laennye Harimau Malaya sbb menang juara AFF Suzuki Cup baru2 ni.
wah3 td aku bukak belog2 rakan2 blogger sume tengah hangat cite pasal ni.tambah2 lg pasal penjaga gol malaysia.sape lagi kalo bukan Khairul Fahmi tu.
walaupon aku agk ketinggalan tapi aku nk cite jugak.haha.
yela sape yg tak keruan melihat penjaga gol yg hensem sebegitu.pehh...tangkap bola dgn tangkas da kemas nye.ade stail..aku pon tak terlepas daripada tu.aku ini wanita biasa.haha.----->berlatar belakang kan lagu kris dayanti.
emm..akan tetapi Khairul Fahmi ni sudah berpunye ye.tadi aku sempat menyinggah di belog aweknye itu.cun woo..aku tawu belog awek si Khairul Fahmi ni pon dari belog Solihin.Credit toSolihin!
kalo korang nk tgk belog awek die pegilah kat sini jejariruncing.blogspot.maybe loading lambat sikit.yela sbb semua org tgh berpusu2 nk pegi belog die.
mari kite doakan semoga mereka bahagia bersama!Amin.

okay nk canang ni.aku tukar header da.yela aku tgk sume owang da tuka baru.so sempena new year ni aku tuka la.ye tawu tak lawa.tapi ni aku buat sendiri okay.




p/s:secara jujur aku ske tgk pemain no 16 maen.hehe.lari laju.cayalah!majula bola sepak negara kite.jgn macam musim buah2an pulak.takpon mcm chipsmore.Syabas sekali lg!!Sokong jom!





18 bla bla blah:

nub said...

tahniah malaysia!!

hahak

WAHIDA ALIAS said...

yeay!thniah lg sekali!

aMy SiDeK said...

wawa..bertuah x awek die ko rasa??? hehe.. jeles tangkap membara kan?

WAHIDA ALIAS said...

hahaha beruntung die..ish..ko ni...hakhakhak

Solihin Zubir said...

haha.. mmg fenomena btol dia ni.. untung awek dia.. tumpang popular.. heheh...

err.. makaseh wawa.. btw, chantek la header.. bley tlong vreate utk sy satu? hehe.. ;-p

WAHIDA ALIAS said...

solihin:aiyakk..takkan la solihin nk header yg cikai2 tok belog solihin yg hebat tu..=P

Afiq Din said...

sape no 16 tu?

mr.syazwan said...

tu laa khairul fahmi sudha femes!

perh!

dark r0se said...

malaysia the besttttt!:)

WAHIDA ALIAS said...

afiq:no 16 ialah kunalan..hehehe..
mr.syzwan:mr.wan pon peymes ape.hehe
dark rose:wawa angkat kening tande stuju.

izzatimar'e said...

haish wawa.... si kuna tuh dok srg org je, mmg r lari laju.... bpk ak pn xske dye.... hahahha
btw... header ko cntek je... terer r wat sndri... ak pn xreti ag hahah

WAHIDA ALIAS said...

zati:nape x suke die..die lari laju beb..ade stail..ouh..time kaseh ijat.

aJa said...

hah..si kuna 2 mmg lari laju kan..haha..
x tekejar lah dibuatnye..

Cik Su said...

isk.. dah ade awek dah KF ni.. baru igt nak ngorat hari tu.. uwaaaa

WAHIDA ALIAS said...

aja:tula..bile die lari nmpak kaki je..hahhaa
ciksu: xpe ciksu...byk lg yg nk knl ngan ciksu.ciksu petik je jari..

fathiahRAIHANA said...

suka jugak sama dia!! ^^

Phat Lee said...

gua tangkap bola pun kemas jugak. *tetiba.

WAHIDA ALIAS said...

fathiahraihana:hohoho...=)
Phat lee:pon boley...haha

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT