KAWAN KO KE NI? - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Sunday, December 26, 2010

KAWAN KO KE NI?

korang ade kawan tak ni??tipula kalo takde kan.
bagi aku kawan la teman tok kongsi susah senang,bergelak tampar,maen guli same2,tolong cari kutu kepale dll.
ini lain la pulak jadinye. tyme kite senang je mereka ade.tyme susah ntah lesap ke mane ntah.zuppp!!mcm pelesit die lari.tak sempat nk kejar.tggu aku weyh!!
lagi satu mmg pantang nenek kebayan btol bile kawan yg dahulunye rapat pastu bile da berpunye teros kite dilupekan.huh!mcm ini pun ade ke?
dah aku cite ni mestila ade kan..cerita benar ni.
last2 hubungan sahabat tu semakin renggang.yela kan owang da berpunye.mestila utamakan kayu balak nye itu.waktu bersama dgn teman2 dirasekan tak sebest mase bersame pacat.eyh.pacar.
emm..da byk da aku tgk bende mcm ni jadi.eceh.
tidakkah mereka sedar dulu mase boypren mereka itu tiade sape yg
selalu di sisi mereka??jawab2!
mase yg nk di luangkan bersama kwn sangat la berkire..alasan demi alasan diberikan tapi bile kluar berpacaran..hmm...korang pikir la sendiri.


*sekadar gambar hiasan.hehe


p/s:hargailah kawan anda.korang ade pengalaman mcm ni?sile2 kongsi.




16 bla bla blah:

aMy SiDeK said...

yeaa.. macam aku laa..
dulu berempat..
skang terpaksa pecah 2...
berpuak jadinya.. aku seperti berada di atas pagar..tergantung-gantung..
kesian tak aku??

ChA_JhA said...

huhuhu... nk kuar rm2 lg... bosan kot kt umahhhhhh... 6 ari lg kite blik upm.. g ice room jom.. haha

WAHIDA ALIAS said...

amy:kesian2...aku phm perasaan ko.sbr ye!
chaja:jom le..aku on je

aJa said...

aJa baru kene je ary 2..
da siap jnji ni nk jumpe
yela..lme x jumpe mmber kn..
last2 cancel!!
ade je alasan nye..
hambek..xpayah jompe da!
tacing kuat..

*eh2..cute lah gmbr tersebut..hehe..

insyirah ilias said...

aku suke gmba hiasan ko! hahaha.=p xlama lg aku plak tggl ko wa.bye~ hahaha.=pp

WAHIDA ALIAS said...

aja:emmm....marila kite bersabar.hehe
syira:eley ko..ko mesti x smpi ati punye..bhahaa

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

sorang chumel sorang cantik

aaaa xtau nak pilih yg mana

erkk tibebe

=_=

WAHIDA ALIAS said...

aiyakk...btw tenkiu

sahromnasrudin said...

semoga kawan kita senantiasa menyokong kita

Cik Su said...

hehe...luahan peRAsaan la ni ek. sabar je lah.. mungkin terlampau excited dengan pakwe baru dia tue.. haha

WAHIDA ALIAS said...

ciksu: nseb baek x berlaku kt member2 rapat wawa...heehe

dark r0se said...

it was normal dikkkk~ bile dah berpunya..dah bertunang pown kite dilupakan~ cam BFF akk skunkkk.....nak kuar ngan dy skunk pown dah susah..sebab terlalu dikongkong oleh tunang~ padahal yang kuar sume pmpuan3 jekkkkk..sedey~ nikmat berkwan pown tak macam dulu ag~ nak kongsi cerita pown dah tak best~ :'( blog jela tempat luahannnnn~:P

WAHIDA ALIAS said...

uish..kongkong smpi camtu sekali..kalo tu bukan kehendak die bise dimaapkan lg..kalo mmg die yg xnak luangkn mse bsme kwn camne pulak?huhu..betol2 nikmt bkwn da x sme da..sedeyh

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. wawa da tukar umah la... huhuhuh~

WAHIDA ALIAS said...

hehe...nk tahun baru ni..tuka la...

penkcintadia said...

aku ade sorg mmber..sume aku luah kat die..kongsi masalah..aku de cinta hati pon aku gtau die..aku xtgal die,,p last2..die leh ngaku lak die mnta kat cinye ht aku..walawehhh!!!huhuu..
see this>>> http://nyalahgerekaku.blogspot.com/2011/01/kecik-hati.html

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT