ARNAB MIXED ANGGORA - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Saturday, December 25, 2010

ARNAB MIXED ANGGORA

makk aii....lame betol tak bebelog.
ni sume pasal tenet kat uma aku yg mcm cipot vavi.
emm..tepaksa aku melepakkan diri kat old town.i'm back!tadaaa...

sbnrnye aku agak terkilan sbb byk benda aku terlepas spnjg aku tak bebelog ni contohnye mcm ade contest blog 2010(x pasti betol ke x nme die)
tak sempat aku nk mengundi belog2 yg aku suke.mintak maap ye kawan2.
pastu ade lg blog running ke ntah ape bende ntah.--->x tawu sungguh ni
hidop tnpa tenet ni aku rase ibarat hidop tnpa baju je.bhahahaha!!
payah sungguh.hidopla aku mcm katak di bwh tempurong kelapa laut afrika.
byk betol aku nk cite kt korang sepanjg tempoh aku tak bebelog aritu.
tapi skunk da tak tawu plak nk cite ape.
1,2,3 mule...
pada satu hari err..ape ye.
aiyakk..da hilg sudaaa...
okay la aku cite psl pet aku la--->xde bhn da
emm..aku skunk ni ade membela.
bukan antu raye tapi rabbit.
name die solace.skunk ni solace ade kawan nme die jack.
naseb baekla mereka ade kalo tak,tak tawula ape yg aku nk buat time cuti dgn tenet yg mcm vavi ni.
tgk la mereka ni.sile2.




ini solace.






ini jack aka cinta.
okay la nk balik da.pekeja2 kt sini pon da setat pandang slek.ish.aku cucok bijik mate ko kang.aku bayar la!grr..

p/s:aku akn aktip semule ke belog korang lepas aku msok sem ni ye.tggu!!---->bajet artis lg.bhahaha!


12 bla bla blah:

aJa said...

ish2..lawo nye solace 2 ha..
tp cm geli geleman je nk pegang..hahaha..

xpe2..aJa tggu kehadiran wawa ek..

*cucok je wawa!haha

WAHIDA ALIAS said...

haha...selamat kt tgn x de garpu.kalo x da lame da...hahaa

Roxy zai said...

solace to comeyyyy=)

noreed said...

solace mahu kawan dgn rooney sy tak?

Siti Mashitah Saidin said...

sama lak kita... banyak benda terlepas... aiyark~

nub said...

den xponah join apa2 kontest.arini baru taw apa tu nuffnang...hahaa..

adoiiii

WAHIDA ALIAS said...

roxy zai:hehe..kan kan?
noreed:akk pon ade ke rabbit??nk tgk!
siti:huhu..ct pon da lme x bebelog ke?
nub:mule2 mmg x tawu..lme2 expert la tuhh

Cik Su said...

hai wawa.. cik su kembali online selepas 4 hari bercuti..
cik su suka tengok solace.. comelnye.. geram tengok..

WAHIDA ALIAS said...

wahhh...beshnye bercuti...x ajk pon..hehe...comel kan kn,kn?

dark r0se said...

solace tomey! cute cam kamu jugak dik~ suke3!!!

WAHIDA ALIAS said...

huhu...mne ade kak roros ni..solace putih..hahaha

Pembawa_Wacana said...

shomel...:)

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT