I'M BACK! Rindu - nOnstOp bla.bla.blah

Followers

Friday, January 25, 2013

I'M BACK! Rindu

Salam..apa khabar sume?
lamanya aku tak bukak belog. almost 2 years.
bile bukak balik blog seriously aku mmg tak tawu ape.
macam baru2 blogging dulu.eh..ape ni?oo..macam ni ke?alamak..mcm mane nak buat nih?
yelah banyak da tukar baru.so jadi noob balik laa.malah berganda.
menaip pon asyik nak shortform je memanjang.yelah terbiasa bila menaip kat twirerr(Twitter)
banyak yang aku tertinggal sepanjang dekat 2 tahun ni.
lepas tuh aku kagum tengok orang yang busy pon still bole update belog.
aku ni bukannye buat apa sangat pon balik kelas pastu tido.hehe.busy kan.
sebenarnya aku rindu nak berbelog balik.
so malam ni aku akan jenguk korang punya belog.manelah tawu belog yang dulu nampak biase2 je sekarang ni da berambu ramba ke.

p/s: sokongan korang untuk aku teros berbelog amat aku hargai. :)) aku blogwalking ke blog yg da lama aku tak pergi tadi.kebanyakan mereka pon da lama tak update belog.tetibe aku rase sedih. where are you friends?

baru2 ni aku terjebak dalam crafting pula.


14 bla bla blah:

n a d said...

sebenarnye tido adalah busy sebenar. hehehe.

WAHIDA ALIAS said...

haha.betol2

Aireyn Ashra ツ said...

wahh pndainye buat crafting :)

WAHIDA ALIAS said...

hehe.baru cube2

visitme@FaTiN cOrNeR said...

betol2..kalau dh lama tinggl blog mst rasa awkward nk menulis..

WAHIDA ALIAS said...

@visitme@FaTiN cOrNeR plus..rase mcm ntah ape2.haha

Harith Iskandar said...

2tahun?fuhhh lama giler :)

WAHIDA ALIAS said...

@Harith Iskandarlama kan?haha.

NAL said...

pandai buat crafting...nice..header blog pun ohsem..

#jom singgah blog NAL :)

WAHIDA ALIAS said...

@NALtthnk you sudi dtg sini.

intanfirdaus247 said...

lamanya wawa x update ye...lepas ni teruskan berblog hokeh....:) kak intan always sapot u..wah kretip nya diaaa

ROSMARIEZA ROFIEE said...

rindu wawa! :'( lame tak dengar cerita kamuuu! kat ffb pun sepertinya tak update..busy ye dik?

fathiahRAIHANA said...

haha 2 years tak bukak blog? lamanya!
yeahh welcome back! ^^ hehe


baru try crafting jugaaaa :D

QasehnyaRania said...

cntk nya :D

WAHIDA ALIAS@NONSTOP BLA.BLA.BLAH COPYRIGHT